Рецепт омлета на английском

Рецепт омлета на английском языке

Рецепт приготовления омлета на английском языке с переводом.

Omelet recipe

There are more than hundred omelet recipes. This dish is popular all over the world. Many people eat it with pleasure at breakfast or as afternoon snack. It takes less than 15 minutes to cook an omelet. We present several variants to cook this dainty thing.

Classic omelet

Ingredients:
  • egg – 2 pieces
  • milk – 125 ml;
  • salt – 0.5 of a teaspoon;
  • vegetable oil for frying.
Directions

Stir up eggs in a bowl pouring milk into it little by little. You should just blend the yolk and the white, not froth it up. Add some salt.
Pour some vegetable oil on a frying pan and accurately turn the pan so that the oil will spread all over the surface. Make it hot and pour the egg-and-milk blend. Spread it evenly over the pan.
Fry the omelet for 2 minutes at each side. Serve hot.

Omelet with cheese and greens

Ingredients:
  • • egg – 2 pieces;
  • • milk – 125 ml;
  • • hard cheese – 50 grammes;
  • • greens;
  • • salt;
  • • butter – 20 grammes.
Directions

Stir up eggs and milk until homogeneous mass. It must be a bit frothed. Half of milk can be replaced with clean water, it will make the omelet lighter.
Grate the cheese with a large-hole grater. Cut the greens very small with a sharp knife. Mix the filling with the blend.
Melt the butter on a frying pan, warm up and pour the omelet mass. Time for frying of each side – 4 minutes. Serve hot.
Bon appetit!

Перевод:

Готовить омлет проще простого. Это сытное блюдо во многих странах подают к завтраку.

Рецепт омлета

Рецептов омлеты есть более сотни. Это блюдо популярно во всем мире. Его с удовольствием едят на завтрак или полдник. На приготовление омлета уйдет не более 15 минут. Предлагаем несколько вариантов этого лакомства.

Омлет классический

Ингредиенты:
  • яйцо – 2 штуки;
  • молоко – 125 мл;
  • соль – 0,5 чайной ложки;
  • растительное масло для жарки.
Способ приготовления

В миске взболтайте яйца, постепенно подливая к ним молоко. Нужно именно перемешивать желток и белок, но не взбивать. Посолите.
На сковороду влейте растительное масло, аккуратно проверните, чтобы оно растеклось по всей поверхности. Раскалите и влейте яично-молочную смесь. Распределите ее равномерно по всей жаропрочной посуде.
Прожарьте омлет по 2 минуты с каждой стороны. Подавайте к столу горячим.

Омлет с сыром зеленью

Ингредиенты:
  • яйцо – 2 штуки;
  • молоко – 125 мл;
  • твердый сыр – 50 грамм;
  • зелень;
  • соль;
  • сливочное масло – 20 грамм.
Способ приготовления

Яйца перемешайте с молоком до однородной массы. Она должна быть слегка вспененной. Половину молока можно заметить чистой водой, тогда омлет станет воздушнее.
Сыр натрите на крупной терке. Зелень измельчите острым ножом. Смешайте начинку со смесью.
На сковороде распустите масло сливочное, разогрейте и влейте омлет. Время прожарки с каждой стороны – 4 минуты. Подавать горячим.
Приятного аппетита!

Напишите пожалуйста пошаговый рецепт омлета.
6 класс​

Products omelette: eggs, milk, cheese and a bit of greenery.

Whisk the eggs with the milk and a pinch of salt.

Whisk the eggs with the milk and a pinch of salt.

Rub a small piece of cheese on a coarse grater, a couple of sprigs of dill or other herbs finely cut.

Rub a small piece of cheese on a coarse grater, a couple of sprigs of dill or other herbs finely cut.

Preheat a frying pan and pour vegetable oil eggs and fry for 3-5 minutes.

Preheat a frying pan and pour vegetable oil eggs and fry for 3-5 minutes.

Then, when the omelet is almost ready, add the cheese and cook for 2-3 minutes.

Then, when the omelet is almost ready, add the cheese and cook for 2-3 minutes.

Once the cheese is melted, omelet is ready, serve dusted with herbs.

Объяснение:

Продукты омлета: яйца, молоко, сыр и немного зелени.

Взбейте яйца с молоком и щепоткой соли.

Взбейте яйца с молоком и щепоткой соли.

Натереть небольшой кусочек сыра на крупной терке, пару веточек укропа или других мелко нарезанных трав.

Натереть небольшой кусочек сыра на крупной терке, пару веточек укропа или других мелко нарезанных трав.

Рецепт омлета с помидорами

Add flour, milk and salt to the eggs and whisk thoroughly until smooth.

Heat the vegetable oil in a frying pan. Then put tomatoes in it and fry for about a minute. After that, pour the egg mixture into the frying pan.

Fry the omelet under the closed lid on low heat until ready. A minute or two before serving sprinkle the omelet with grated cheese. The dish is ready to be served.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *